toš takový normalní ..

.. den treti - slunecny :D ...

19. 8. 2010 19:56
Rubrika: SVERIGE

.. tak na mna hned poranu vykuklo slunko a mame ho tu cely den :) .. nadherne azuro s nekolika bilyma oblackama, kere sa prohanaju po obloze :) .. takova idylka :) ..

.. dneska sme meli schuzu moji LTH :D .. cili Lunds Tekniska Högskola .. konecne sem dostal svuj rozvrh na prvnich 8 tydnu, pokecal sem s moju koordinatorku Saru :) .. dozvedel sa, ze mam seckym ucitelom tykat, ze vykani sa tu bere jako divne .. vysvetlili nam, ze kdyz je v rozvrhu, ze predmet zacina v 8:00, znamena to 8:15 :) .. z historickeho hlediska .. a tato tradice sa drzi furt :) .. pry driv jak nemeli hodinky a Lund byl este mensi .. tak kdyz zvonilo na katedrale - odbila cela hodina, tak kazdy vedel, ze ma jit do skoly a trvalo to z vetsiny casti Lundu 15 minut .. ted uz je mesto vetsi, ale na kole to porad stihate :D .. a tak skola zacinala az po te ctvrthodine :) .. me to pride jako krasna tradice :) .. byl dotaz, proc to nemaju v rozvrhu presne .. a odpoved? je to tradice :D ..

.. potom sme meli barbecue s nasi fakultni studentskou unii :) .. dostali sme hamburger a sodovku za 20SEK, coz je hodne luxusni cena :) .. pak sme hrali nake hry jako BURN (da sa to prirovnat k baseballu se zmenenyma pravidlama) a taky este jednu hru .. shazovani spalku :D .. pak sem sa konecne dostal na radu a dostal svoju studentsku kartu :) .. mozna sem pak hodim foto .. vseho vsudy to zabralo minutu a pul vcetne foceni a podpisu pravidel :D .. takova pasovka :D ..pri obedove pauze sem sa seznamil s par lidma z Ciny :) .. pry ziju na severu, ale studuju v Pekingu :) .. rikali, ze su prvne v Evrope a je to pro ne uplna zmena proti Cine :) .. a od jedne slecny z Ciny, jejiz meno je Yin Yu, ale mam ji rikat Cathy :) .. pry je to jednodussi :) .. sem dostal maly darecek :) .. takovy privesek ve tvaru motyla - pry to nosi stesti :) .. tak snad jo .. bude se mnu met jeden predmet, tak sme celkem pokecali :) .. je pozvu asi k do CR .. treba sa pak nekdy ja podivam do Ciny a budu met kamose :) ..

.. cestu ze skoly sem sa zastavil ve Willys, to je taky obchodak .. a rozhodne LEVNEJSI nez ICA .. je to tam cca 1,5x jak u nas .. coz je dost prijatelne .. a navic plno akci .. marmelada za 30kc, plzen 0,5l (s 3,5% alk.) za 30kc (12,5SEK), testoviny 0,5kg za 15kc, salam podobny vysocine krajany 0,5kg 110kc .. secko je tu v MEGA balenich :D .. salamy po pul kile, syry dokonce po kile :D .. nechapu .. :D :D .. rajcata za 40kc/kg ... zemaky 16kc/kg .. kureci prsa 0,8kg za 160kc ...ty ceny su tak zhruba .. samo sezenete aj nake luxusni salamy za nevim kolik .. ale toto je takova ta spodni hranice .. proste obyc veci :) .. takze budu chodit nakupovat tam ..

.. dneska vecer maju dojit naci lidi z CR, tak tu udelame veceru u nas .. aj s Nemcama .. aspon bude sranda ;) .. tak uvidime, co bude :) ..

.. este nakonec bych sa zminil o tech Nations .. vcera byla naka ta prezentace .. zda sa jich tu byt celkem dost.. pry je jedno kereho ste clenem, ale u toho jednoho mate nej vyhody, jinak vas pustija na karticku vsude .. nekere meli hodne zajimave nabidky sportu a akci .. a klubu :D .. ale jeden sa vymykal davali letaky na nich byl zajimavy slogan :D .. Party like the Hoffmeister at WERMLANDS (to je nazev toho Nation) - DRINK, DANCE, SWEAT, DRINK, HOOK UP and have an unfogetable night! .. mam to prekladat? :D :D :D .. jesi budete chtet, tak napiste dole do komentara .. jinak maju tam obrazek Davida Hasselhoffa :) .. MITCH!! :) .. tak v tomto klubu asi nebudu, ale znam par lidi, co by sa hned pridali :D :D :D .. anyway .. zvazuju Nations - Lund, Helsingkrona a Kalmar .. no uvidime :) ..

.. tak prozatim vse :) .. mejte sa a smejte sa :) .. cheerio Radek ;)

Zobrazeno 1290×

Komentáře

RadekOwen

4 Maruska>> .. jj ta holcina byla dost vpoho :) .. uz sa tesim az ju potkam znova .. nevim jesi sa zitra uvidime na vyletu, na party nebo az na hodine ;) .. fotky snad nejak zpracuju v nedelu .. snad bude chvila casu .. bo uz mam zase dve nabidky na akce :D .. jednak je v Malmo nejaky festival a druhak holky planuju vylet k mori na kolech .. jo a taky Sarah rikala, ze nam upece dort :)<br />
<br />
4 Peta>> .. jj urco je pozvu .. ja s nema obcas taky prohodim nake slovo nemecky :D .. ale moc toho neumim .. a svojim Ich habe heute geburstag sem rozputal diskuzi o dortech az z toho vylezlo, ze nam Sarah naky upece :D ..

Petr Coufalík (coufpe)

Zweimal bitte<br />
Ich habe keine Zeit<br />
Wo ist der nähere Gasthof?

Zobrazit 8 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz