toš takový normalní ..

.. nocni proud myslenek ..

25. 9. 2008 2:19

 .. I'm sitting here in boring room, it's another rainy thursday nightshift :))) .. jo no .. tak nejak to zrovna sedi .. :))

 

( .. pro ty co nevladnou anglictinou: sedim tady v nudnem pokoji, je to dalsi destiva ctvrtecni nocni sluzba :) .. pozn. pro ty, co to neznaju, je to parodie na pisnicku Lemon tree, ale to ste uricte poznali)

 

.. anyway .. chtel sem psat o necem jinem .. chtel sem psat o zmatku, co mam posledni dobu v hlave .. mosim uznat, ze posledni mesice meho zivota byli snad ty nejkrasnejsi, ale na druhu stranu dekuju Panu za kazdy okamzik sveho zivota .. protoze kdo vi jak by secko bylo kdybych tolikrat nezakopl a nesnazil sa poucit ze svojich chyb .. vim, ze kazda blbost, kteru sem udelal mela nejaky dopad na muj zivot a taky uz vim, ze i chvile, kere sa me prozivali tezko a sam sem si je mosel vybojovat mely pro mna velky vyznam a ted konecne s odstupem casu chapu jejich smysl ... ale to sem trochu odbocil ..

 .. posledni dobu mam v hlave trochu zmatek, ohledne jiste zalezitosti .. nevim jak ju resit, ale skoro furt na nu mosim myslet .. chcu ju predlozit Panu, chcu rect Prijd Pane a ukaz me spravnu cestu .. ale jakmile to reknu, hned sa me v hlave nori cosi jako .. ale ja chcu .. zase je v tom jenom ja ja ja .. 

.. Pane, prosim, dej mi silu odprostit se od sveho egoismu a sobeckych zajmu a prijd do meho zivota, prijd do meho srdce a dej mi silu naslouchat Ti ..

.. ted chapu, ze je to zmatek aj pro ty, co to ctu :) .. tak sa omluvam, ze ste tady ztracali cas :) .. treba me nekdo z vas poradi aniz si to treba uvedomi .. takze diky a usmejte sa ;) ...

Zobrazeno 1396×

Komentáře

seto

Každý, kdo má oči k vidění a uši k slyšení,
ví, že život je hrozně nespravedlivý a že
tuto nespravedlnost musí snášet obyčejní
lidé, lidé nevýznamní, chudí, bezmocní,
jinými slovy většina obyvatel světa. A přesto,
je zvláštní, že většina lidí věří v Boha.


Proč to neustálé hledání Boha v klidu našich
vlastních myslí? Proč bychom ho nemohli
objevit ve zcela obyčejných věcech, jako je
náhodné setkání, pták letící nad hlavou nebo
zpěv větru v podzimním listí? Chce to jenom,
aby člověk byl vnímavý a měl otevřené oči.

RadekOwen

.. 4 Tom a Paja>> .. moc si Vas obuch vazim a vazim si toho, ze ste me tady napsali vzkaz .. diky za podporu ;)

Zobrazit 8 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz