toš takový normalní ..

letosni prechod aneb jak jsem se dostal z roku 2007 do roku 2008

6. 1. 2008 23:54
Rubrika: ruzne

.. letosni Silvestr byl pro me velice zvlastni .. jeste 30. prosince jsem si myslel, ze ho budu travit doma u televize nebo nejakeho podobneho nesmyslu, jenomze bylo nakonec vsechno uplne jinak ..

.. rano 31.12. me volal byvali spoluzak jestli bych nechtel nahodou prijet k nim na veceri, abych to trochu vysvetlil, byl k nemu pozvan i muj a take jeho 'host father' cili hostitel pri exchange programu u nehoz sme oba stravili poradny a velice krasny kus naseho zivota :) .. ale to je na dlouhe vypraveni a bude-li nekdo chtit, tak jej i zpracuju :) .. abych se vratil zpet k tomuto veceru .. tak sme se teda vydali s brachou autem do Zlina, bracha mna vezl protoze by me nikdo nepucil auto a navic kdyz snezilo :)), no nicmene sme se zdarne potkali a vecere probihala standartne jako v Reform lane (jako u naseho host fathera) nekolik velice vybornych chodu jidla a dlouhe diskuze na vselijake temata, no proste parada, neni nad to zavzpominat na 'stare dobre casy' :)) ..  a tak sme sa misto planovanych 22:00 vratili domu asi kolem pul dvanacte, tak sme sa rozhodli, ze sa skocime podivat na faru jak probiha Silvestr tam .. at sme klepali jak chteli nikdo tam .. po nekolikerem volani dosla smska od Martina: "sme v kostele :)" .. tak sme sli do kostela, ktery je jen par desitek kroku od fary .. pan kaplan zrovna vedl adoraci .. bylo uz za 5 dvanact :)) .. a to doslova, kdyz sem tise vplul do kostela .. stihl sem boduzel uz jen konec adorace .. o to vic sem si uzival zpivani pisnicek .. po asi 4 poslednich ale opravdu poslednich pisnickach sme sa asi kolem 1:00 1.1.2008 vypakovali ven z kostela .. bylo to fakt paradni .. sli sme teda zpatky na faru .. a tak nejak se nam este nechtelo dom .. no par lidi vcetne brachy uz se nejak v prubehu vyparilo, ale zustalo nas dost na to abysme si zahrali nejake hry, ktere ani nedokazu pojmenovat nicmene to byla sranda a cim vic sme byli unaveni o to vic sme se smali :)) .. kolem treti rano kdy sme to ukoncili v nas zacalo hlodat neco jakoze uz to nema cenu ani chodit dom .. sak v 8:00 byla ranni msa ze :) .. tak sme si este pustili nake ty filmy a serialy a nakonec po velice dlouhe noci co nas postupne opousteli jednotlivy ucastnici sme zostali 4 co sme sli nonstop a primo na msu :) ..

...popravde receno byl to jeden z tech nejkrasnejsich silvestru ever .. nebyl sem sice s mojima uplne nej kamaradama, ale tem sem napsal :), o to lepsi to bylo .. opravdu sem si to uzil .. a proto bych rad podekoval Anicce, Evicce, Helci, Katce, Katce, Klare, Michalovi, Petovi a panu kaplanu Radkovi .. ted doufam, ze sem na nekoho nezapomnel ..  a vsem s kteryma sem ho mohl stravit .. cheers guys ;) .. ste super :)

Zobrazeno 1129×

Komentáře

RadekOwen

pokusima sa o to teda :) .. doufam ze nezapomenu ;)

Petr Coufalík (coufpe)

určitě ho udělej, až budeš mít třeba po zkouškovém :-)

slovka

Rade,
já rovnež děkuji a souhlasím s tebou!

nomka

Tak já bych třeba o to zpracování, aneb kdo je to host father, stála, tak kdybys měl náhodou chuť a čas, tak... :)

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz