toš takový normalní ..

nevinny dotaz

5. 1. 2010 9:49

Vcera sem jel vlakem z Luha do Phy .. tradicni do skoly .. netradicne v pondeli :D .. a v kupecku se mnu jela mala holcicka, tak kolem 5 let, s babicku .. este tam sedela naka pani a pan .. ale to je spis vedlejsi .. holcicka si po ceste tak nejak hrala, pohodicka .. cesta je dluha, tak sa obcas aj nudila .. a najednuc tak zvihla hlavu od hracek a pta sa babicky:

Babi, co se stane, kdyz muz pozada holku o ruku a ona rekne NE?

v ten moment pani, co sedela vedle vybuchla smichy, ja sem sa taky jen tezce drzel, babicka moc nevedela, co delat .. asi po peti minutach co sme sa jaks taks uklidnili ze zachvatu smichu .. zacala babicka rozpacite holcicce vysvetlovat .. ze moc nevi, ze to jeste nezazila :) .. a pak pridala neco jako ze by asi sli dom .. nacez sa holcicky ptala, kde na takovu otazku vubec prisla .. jesi pry z pohadky nebo tak .. a holcicka chladnokrevne .. ne to jen tak :D ..

.. tos to je asi secko :D ..

Zobrazeno 1442×

Komentáře

RadekOwen

.. tezko rect :) .. mam to zkusit? :D :D :D .. hej nevim nevim .. asi bych to nejak mosel prekusnut .. co by sa dalo delat .. kopacky uz sem dostal dostkrat :D :D :D .. takze by to zas tak velky nezvyk nebyl :D .. to celkem prehanam .. asi by to zamrzelo .. ale zivot de dal .. a co ty? ;) ..

Venab

noooo... ja bych sel do toho az bych si byl uppplne jisty:) a tak bych to necekal, tak bych byl asi prvnich par minut ponekud v soku:D a pak bych asi dal prstynek nejakej slecne na ulici a sel bych na naku dobu nekam do hor delat pustevnika:D

Zobrazit 13 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz