toš takový normalní ..

Vsechno nejlepsi Michaele!!! ... YNWA

14. 12. 2009 20:23
Rubrika: ruzne

Právě dneska slaví své 30. narozeniny můj sportovní vzor .. Michael James Owen. Fotbalista, který se narodil v Chesteru a do velkého fotbalu prorazil v dresu Liverpool FC navždy zůstane pro mě sportovec číslo jedna .. skromný, sympatický a nenápadný a přitom kanonýr světové třídy .. nikdy nepotřeboval být obletován médii, nehrál si na nějakého šampóna a naopak svými výkony na hřišti potvrzoval své kvality ..

 

Přeju Ti Michaele všechno nejlepší a hlavně pevné zdraví, které v posledních letech bohužel brzdilo další fotbalový rozvoj .. so ALL THE BEST, MICHAEL!! YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!

 

navzdory tomu, že v současné době nastupuje v dresu největšího rivala, nikdy mu nepřestanu přát, aby střílel góly, tak jako to předvedl minulý týden v lize mistrů ..

 


tento plakat aj pres brachovi namitky visi na zdi nad moju postelu .. YNWA ..

.. dalsi okamziky Owenovi kariery ..

 

 

 

RESPECT!!!! .. BIG UP Michael!!! ..

Zobrazeno 1376×

Komentáře

Colins

V Reds už pro něj ani moc nebylo místo... ale takový útočník se vždycky hodí... chyba Liverpoolu takže ať mu klidně fans reds kteří mu za to nadávají klobouk políbí =)<br />
Rooney hraje výborněa Valencia se dobře rozehrál, zato Berbatov je malinko tragický psolední dobou :D<br />
<br />
majte sa =)

RadekOwen

2 Jirka>> nevim jesi mu nekdo ze Scousers nadava, nerekl bych .. ale jesi jo tak ma asi hodne kratku pamet, bo Michael toho pro LFC udelal dost a na to by sa nemelo zapomet ;) .. jak rikam, Owen pro mna bude dycky ten nejlepsi .. at uz bude v kteremkoliv tymu ;) .. ale klub je jedine LFC

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz