toš takový normalní ..

.. dnes ..

16. 2. 2009 22:04

 .. zdravim zas po dluhe dobe s nejakym clankem ;) .. posledni dva tydny sem prozival neco, co bych nikomu nepral .. proste sa sebehlo za posledni dva mesice docela dost veci, kere mna postupne rozhazovali a rozhazovali az to to predminuly tyden bylo trochu moc aj na mna .. no proste mna prepadla strasna lhostejnost ke vsemu, co sem delal .. v nicem sem proste nevidel smysl .. nerikam, ze secko co sem delal sem delal s nechuti nebo tak .. to zase ne .. byli chvile kere sem si opravdu uzil .. ale celkove vzato to nebylo nic moc .. a su vdecny tem, keri se mnu byli a snaseli mna ;) .. diky Vito, Ani, Katko, Miso a seci :) za ten minuly patek a sobotu .. a seckym ostatnim .. proste neco bylo vpoho .. este ted v sobotu na spolcu to furt nebylo nic moc ..

.. lec v nedelu sem sa probudil a citil obrovsku silu bojovat a nevzdat sa .. nevi, kde sa to vzalo .. no tusim :) .. ale neco sa zmenilo .. to co bylo bylo .. uz to nezmenim .. je cas jit kupredu ..je cas vitezit ..

.. a dneska mam znovu pocit, ze Pan vede nase kroky a vi kam .. jakoze moja cesta do Phy byla dost vpoho :) .. spolucestujici byly hodne vpohode .. aj kdyz sa menili kazdu zastavku temer ;) .. moc mna potesilo, kdyz mne jeden starsi pan popral hezky zbytek cesty :) .. to sem mel fakt radost .. a pak sem mel zase moznost nekoho potesit ja :) .. a pomoct .. a mel sem z toho obrovsku radost .. uplne me to pripomnelo jeden film .. tusim, ze sa cesky menuje Posli to dal .. jedna holcina sa tahla uplne utrapene s velku tasku .. tos ji rikam, ze ji to hodim navrch na ty ulozne prostory .. nacez zjistuju, ze neumi cesky :) ..  v Pardubicach, kde nastupovala sme prohodili jen par slov a kazdy sme si vicemene hledeli sveho :) .. jen obcas sme zavadili o sebe pohledem .. no nikdo jiny v kupecky nebyl :) .. ale vetsinu case sem venoval materialum do tsfa a taky cetbe me oblibene Citadely .. 

.. kdyz sme dojizdali do Vrsovic tos sa mna nesmele zeptala.. jesi uz sme na konecne .. tos rikam ze este pet minut .. nakonec me to nedalo a zeptal sem sa ji jesi s tu tasku (vazila tak 15kg minimalne) .. chce pomoct na krtka nebo na salinu (prazaci prominu snad :))) .. tos rekla, ze mna nechce otravovat .. rikam, ze vpoho :) .. tak sme to vzali na pul a nesem to .. tos sa bavime, co ze tu vlastne dela a kam ze to de .. tos ze tu chce studovat, ale napred sa mosi naucit cesky :) .. asi sem to este nezminil ale byla to Ruska .. jmenem Masa, coz sem sa teda dozvedel az sme sa lucili, ale abych nepredbihal .. jak sme sli tos me rekla ze byva na Andelu .. tos rikam ze jedu stejnym smerem, ze byvam na SH (strahov) .. ze ji s tim mozu pomoct na salinu, bo to je lepsi a prime narozdil od krtka, kde mosite presedat .. tak sme dosli na jindrissku na 9ku .. tak sme nejak kecali v saline .. jak sa ji tu libi a tak .. na Andelu rika, ze to ma este nake 2 minuty pesky .. tos rikam, ze mna to uz nezabije .. a tak sem ji to pomohl vzit az pred dum .. fakt to mela kuscek :) .. tos sme sa rozlucili .. rikala, ze by umrela kdyby to mela tahnut sama :) .. tos to bych preca nemohl dovolit :) .. posledni anglicke fraze a mizim smer bus 217 :) .. 

.. ja sem sa aspon trochu potrenoval v anglictine a slecna nemosela tahnut tu tasku s hadrama co si dovezla :) .. takze vlastne fifty-fifty :) ..

.. tos asi tak .. ani nevim proc to pisu :) .. nechtel sem sa nicim chlubit .. to vubec .. spis chci podekovat Panu, ze nas smeruje tam kam mame jit .. a vim ze mu chcu a mozu duverovat.. diky Pane ..

Zobrazeno 1020×

Komentáře

Lenča

úžasné svědectví..DĚKUJU!

Klára Bětíková

jj krásné :-) taky děkuju ;-)

Colins

Pěkné Rade...<br />
No vidíš teď bude s věcma jezdit stejným vlakem s jistoutou, že ji kdyžtak jeden šikovný klučina pomůže... =))

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz