toš takový normalní ..

.. graffiti jam ..

26. 6. 2008 7:36
Rubrika: ruzne

.. o vikendu sem sa byl podivat na graffiti jamu poradanem Graffneckem, ktery mimo jine provozuje (e-)shop s graffiti potrebama .. nevedel sem, co od toho cekat, bo sem nikdy na takove akci nebyl ..

 

 
 .. vyrazil sem teda smer Modrany aniz bych tusil, co zde uvidim .. prave v Modranech sa nachaza jedna z mala legalnich graffiti ploch v Pze, uz nekolik zastavek napred je to uprimne silne znat :) ..
 
 
.. vystoupil sem tedy na zastavce Modranska skola, kde je ta hlavni zona ... btw tento legal zvany Orionka je vlastne asi kilak dluha zed pod trati pro salinu (teda udajne tady v Pze tramvaj) .. dorazil sem tam asi kolem treti hodiny odpoledni, kdy uz nekteri sprejeri pracovali kazdy na svem piecu .. no hlavni 'hvezda' tohoto jamu, Nemec, ktery si rika WESP, si teprve pripravoval svoji plochu podkladem cerne .. docela nahlas hrala taky hudba, kterou tam na miste z desek mixoval naky DJ .. samo, ze hip hop .. 
 
 
.. obesel sem teda kolem zdi, abych sa tak mrknul, co kdo vyrabja .. no mosim rect, ze sem byl az prekvapeny, kdo secko tady byl a maloval .. nemala cast primych ucastniku byly holky a docela jim to slo .. dokonce tu malovaly i pary .. co sem cumel slecna normalne stetcem a borec sprejama :) .. no ale male negativum byl pocet toys (mladych sprejeru) s cigaretu v puse .. neni to hezky pohled videt asi 12letou vcelku sympatickou slecnu s retkem .. no co sa da delat .. su to decka ulice .. snad jen podporit je modlitbou at to neskonci spatne .. anyway ..
 
.. no nebudu uz dal zdrzovat recma a radsi sem dam nake obrazky .. ty vypovidaju za vse .. su na nich aj dilka znamych prazskych crew (teda ja je neznam, ale spis vidite okolo na zdech :)) jako CWB, TOP, WHS a dalsich ..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.. btw dalsi fotky z Orionky (nejen z jamu aj kdyz tech je vetsina) ve fotogalerii ... 
 
 

 

Zobrazeno 1814×

Komentáře

Dáša Knotková

přinejmenším zajímavý.;)

JakubFlaska

Zdar Radku, v modranech bydlim.

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz